• Αρχική
  • Media
  • Σύγχρονη Χειρουργική Αντιμετώπιση των Εκκολπωμάτων Εκπομπή Be Happy με καλεσμένη τη Dr.Ελένη Καραφώκα, Δ/ντρια Β' Κλ. Ρομποτικής Χειρουργική & Χειρουργικής Ογκολογίας METROPOLITAN GENERAL

Σύγχρονη Χειρουργική Αντιμετώπιση των Εκκολπωμάτων Εκπομπή Be Happy με καλεσμένη τη Dr.Ελένη Καραφώκα, Δ/ντρια Β' Κλ. Ρομποτικής Χειρουργική & Χειρουργικής Ογκολογίας METROPOLITAN GENERALΤι είναι τα εκκολπώματα και πώς δημιουργούνται; Τι είναι η “Εκκολπωματίτιδα” και ποια είναι τα συμπτώματα της; Πώς αντιμετωπίζεται η Οξεία Εκκολπωματίτιδα και ποια είναι η συνήθης πορεία; Ποια η θέση της χειρουργικής στην αντιμετώπιση της εκκολπωματικής νόσου και ποια τα πλεονεκτήματα του χειρουργικού ρομπότ;

Η Dr.Ελένη Καραφώκα - Μαύρου , Χειρουργός Πεπτικού Συστήματος, Διευθύντρια Β' Κλινικής Ρομποτικής Χειρουργικής & Χειρουργικής Ογκολογίας στο "Metropolitan General" με εξειδίκευση στη Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Be Happy και μίλησε για την γνωστή και ως "νόσο του Δυτικού Πολιτισμού" εκκολπωματίτιδα και την σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπισή της που εφαρμόζει με τη χρήση του ρομποτικού χειρουργικού συστήματος DaVinci Xi που διαθέτει το Metropolitan General.

Ελένη Καραφώκα - Μαύρου
Χειρουργός Πεπτικού Συστήματος, Διευθύντρια Β' Κλινικής Ρομποτικής Χειρουργικής & Χειρουργικής Ογκολογίας "Metropolitan General" με εξειδίκευση στη Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ιατρείο: Πυθαγόρα 3, Χολαργός (3ος όροφος)
απέναντι από την κεντρικής είσοδο του MetropolitanGeneral

Τηλ: 211 9904340 (για ραντεβού)
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: https://www.karafoka.gr/

Tags: Ρομποτικη Χειρουργικη Da Vinci