Εάν έχετε ένα σοβαρό ή περίπλοκο χειρουργικό πρόβλημα και εκεί που μένετε δεν έχετε πρόσβαση σε χειρουργό που να μπορεί να το αντιμετωπίσει, ή εάν χρειάζεστε μία δεύτερη γνώμη, στο χώρο αυτό θα βρείτε οδηγίες πως να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Βήμα 1

Ετοιμάστε τον φάκελό σας

Δεν χρειάζεται η προετοιμασία να είναι από γιατρό. Απλώς συγκεντρώστε οποιαδήποτε εξέταση σχετίζεται με το πρόβλημα το οποίο σας απασχολεί. Συγκεντρώστε πρόσφατες και παλαιότερες εξετάσεις, ενημερωτικά σημειώματα από γιατρούς που έχουν ασχοληθεί με το θέμα, πρακτικά χειρουργείων που έχουν προηγηθεί.

Εάν έχετε και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που μπορεί να επηρεάσουν ένα πιθανό χειρουργείο, θα πρέπει να συμπεριλάβετε στον φάκελο και τις σχετικές εξετάσεις. Π.χ Καρδιολογική εξέταση, Σπιρομέτρηση πνευμόνων κ.λ.π. Είναι σημαντικό να γνωρίζω συνολικά την κατάσταση της υγείας σας πριν εκφράσω την γνώμη μου για ένα θέμα υγείας.

Συγκεντρώστε σε έναν κατάλογο “όλα ανεξαιρέτως” τα φάρμακα που παίρνετε. Γράψτε το όνομα του φαρμάκου, την μορφή ( π.χ. χάπι, κάψουλα, σιρόπι), την δόση και πως το παίρνετε στην διάρκεια της ημέρας.

Τέλος γράψτε ένα σύντομο σημείωμα με το ιστορικό της πάθησης και ποια είναι η ερώτηση σας που θέλετε να απαντήσω.

Βήμα 2

Στείλτε μου τον φάκελό σας

Μπορείτε να μου στείλετε τον φάκελο σας με τους παρακάτω τρόπους:

1.Φωτοτυπίες όλων των εξετάσεων, συν αντίγραφα CD από Αξονικές και Μαγνητικές τομογραφίες (CT , MRI) και αποστολή με courier στο γραφείο μου στην Αθήνα:
Πυθαγόρα 3 -3ος όροφος- 155 62, Χολαργός (απέναντι από την κεντρική είσοδο του METROPOLITAN GENERAL)
Τηλ: +30 211 9904340 9:00 πμ – 5:00 μμ


2.Φωτογραφίες από τα έντυπα όλων των εξετάσεων με συσκευή smart και αποστολή όλων των φωτογραφιών μέσω Viber ή messenger στο +306932582182, ή με μήνυμα στην σελίδα μου στο Facebook: Ρομποτική Χειρουργική da Vinci - Ελένη Καραφώκα Μαύρου. Συμπίεση των αρχείων των Αξονικών και Μαγνητικών εξετάσεων και αποστολή μέσω We Transfer στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3.Scanning και αποστολή όλων των εξετάσεων μέσω της ιστοσελίδας.

Βήμα 3

Εξέταση φακέλου

Προκειμένου να εξετάσω τον φάκελο σας και να σας δώσω την επίσημη απάντηση μου, θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό των 50 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί σε μία επίσκεψη στο ιατρείο. Το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί σε τραπεζικό λογαριασμό, σε συνεννόηση με την γραμματέα μου (κα Πατρικίου Αγγελική) στο τηλέφωνο +30 211 9904340. Για το ποσόν αυτό θα λάβετε επίσημη απόδειξη μέσω ταχυδρομείου.
Σε περίπτωση που ο φάκελος είναι ελλιπής, ή χρειάζομαι διευκρινιστικές πληροφορίες θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας τηλεφωνικώς ή με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε.

Βήμα 4

Άμεση επικοινωνία

Με την παραλαβή του φακέλου σας αναλαμβάνω την υποχρέωση να σας απαντήσω γραπτώς και επίσημα εντός μίας εβδομάδας. Η απάντηση θα σας σταλεί μέσω ταχυδρομείου μαζί με την απόδειξη. Ταυτόχρονα μπορεί να σταλεί ηλεκτρονικά μέσω mail ή messenger.

Η γνωμοδότηση μου είναι δεσμευτική, στον βαθμό που εσείς μου δώσατε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μετά την παραλαβή της γνωμοδότησης μου, είμαι στην διάθεση σας να συζητήσουμε, τηλεφωνικώς ή από κοντά, οτιδήποτε σχετικό με την πάθηση σας και τις λύσεις που σας προτείνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!
Δεσμεύομαι ότι θα χειριστώ τις πληροφορίες που μου εκμυστηρεύεστε, όπως και τα προσωπικά σας δεδομένα με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα. Μετά το πέρας της επίσημης επικοινωνίας μας και εφόσον εσείς επιβεβαιώσετε ότι παραλάβατε την γνωμοδότηση μου, δεσμεύομαι ότι θα καταστρέψω εξολοκλήρου τα στοιχεία του φακέλου σας, σε ειδικό καταστροφέα για χαρτί και CD. Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό νόμο περί προσωπικών δεδομένων (τέθηκε σε εφαρμογή στις 25/5/2018) , χρειάζεται ειδική εξουσιοδότηση εκ μέρους σας για να μπορώ να διατηρήσω τα δεδομένα σας σε αρχείο. Όλα τα στοιχεία του φακέλου που θα μου στείλετε, θα πρέπει να είναι αντίγραφα από πρωτότυπα τα οποία θα πρέπει να κρατήσετε εσείς.