Skip to main content
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΛΗΣ

Ασφάλεια στις Χειρουργικές Επεμβάσεις

  • Η ασφάλεια στην χειρουργική χτίζεται από τρία βασικά και απαραίτητα συστατικά:

    ✓ Γνώση και Εμπειρία του χειρουργού.
    ✓ Υποδομές και εξοπλισμός του Νοσηλευτικού Ιδρύματος
    ✓ Εκπαιδευμένη ομάδα Συνεργατών
    Ως διευθύντρια χειρουργικού τμήματος αντιμετωπίζω το θέμα της ασφάλειας του ασθενούς ως κυρίαρχη απαίτηση και ως προσωπική μου ευθύνη.

    Η προσπάθεια μου είναι, με τις προσωπικές μου επιλογές και παρεμβάσεις, να διασφαλίζω την ελαχιστοποίηση των όποιων κινδύνων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε πιθανού προβλήματος.

    Η επαφή του ασθενούς με ένα νοσηλευτικό ίδρυμα, πυροδοτεί αισθήματα άγχους και φόβου. Είναι εύκολο για όλους μας να φανταστούμε την αγωνία που προκαλεί, η σκέψη και μόνο ότι κάποιος θα επέμβει στο σώμα μας και θα το τροποποιήσει με τραυματικό τρόπο. Η ένταση κατευνάζεται, μόνο αν το περιβάλλον και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα καταφέρουν να δημιουργήσουν αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

    Η υψηλή επιστημονική κατάρτιση και η μακροχρόνια εμπειρία, η δική μου και της ομάδας μου, αλλά και η άρτια υλικοτεχνική υποδομή και οι υπηρεσίες των νοσηλευτικών ιδρυμάτων με τα οποία συνεργάζομαι, συνθέτουν το περιβάλλον ασφάλειας που επιδιώκω για τους ανθρώπους που μου εμπιστεύονται το πρόβλημα της υγείας τους.