Το ραντεβού σας με τη Γενική Χειρουργό Dr. Ελένη Καραφώκα - Μαύρου μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως. 

Οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών επέβαλαν σε όλους ανέλπιστες αλλαγές στην ζωή και στην καθημερινότητα μας. Ως γιατρός θεωρώ επιβεβλημένο το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και του κατ’ οίκον περιορισμού, δεδομένου ότι, προς το παρόν, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να περιορίσουμε την διασπορά του ιού και να εξομαλύνουμε τις καταστροφικές συνέπειες μιας ανεξέλεγκτης εξάπλωσης της επιδημίας. Το μέτρο δεν είναι υπό διαπραγμάτευση και οφείλουμε όλοι να πειθαρχήσουμε, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και τα προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν της κρίσης ή που θα εμφανιστούν στην πορεία θα πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να αντιμετωπιστούν.

Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς και αδιάκοπης επικοινωνίας την οποία η ομάδα μου και εγώ προσωπικά εφαρμόζουμε ήδη εδώ και ένα περίπου έτος , σας ενημερώνουμε ότι ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε στην διάθεση σας μέσα από την υπηρεσία μας “Ραντεβού εξ αποστάσεως”.
Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου επιστρατεύοντας όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσα.

"Το ραντεβού μπορεί πλέον να γίνει εξ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήση ( μέσω facebook, viber ή skype)."

Η διαδικασία είναι απλή και πιο κάτω περιγράφεται σε τέσσερα απλά βήματα.

◼︎ Βήμα 1
Τηλεφωνική επικοινωνία με την Χειρουργό κα Ελένη Καραφώκα - Μαύρου για μια πρώτη ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα υγείας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας +30 6932 582 182 για Ελλάδα
                                  +357 99 400 409 για Κύπρο

◼︎ Βήμα 2
Επικοινωνία με την Γραμματέα κα Αγγελική Πατρικίου η οποία ενημερώνει σχετικά με το κόστος της υπηρεσίας και τους τρόπους πληρωμής. Επίσης η γραμματέας θα παραλαμβάνει και καταχωρεί πρόσφατες εξετάσεις και άλλες απαραίτητες πληροφορίες για κάθε περίπτωση.

◼︎ Βήμα 3
Η γραμματέας κατόπιν συνεννόησης, ορίζει τηλεφωνικό ραντεβού ή προγραμματισμένη Βιντεοκλήση μεταξύ του ασθενούς και της χειρουργού.

◼︎ Βήμα 4
Η χειρουργός επικοινωνεί με την/τον ασθενή στο καθορισμένο ραντεβού για οδηγίες και περαιτέρω προγραμματισμό για τις περιπτώσεις που απαιτείται χειρουργική αντιμετώπιση. Σε περίπτωση που απαιτείται η χειρουργός παραχωρεί γραπτή έκθεση με βάση τα δεδομένα και τις εξακριβωμένες πληροφορίες που διαθέτει.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!
Όλα τα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα του ασθενούς καταστρέφονται μετά την ολοκλήρωση της επικοινωνίας.

Dr. Ελένη Καραφώκα - Μαύρου Χειρουργός
Πεπτικού Συστήματος & Χειρουργός κήλης
Διευθύντρια Β' Κλινικής Ρομποτικής Χειρουργικής & Χειρουργικής Ογκολογίας στο Ιδιωτικό Γενικό Νοσοκομείο “METROPOLITAN GENERAL”
(ΑΝΟΙΧΤΗ - ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ – ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ , ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ)
ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ