Ανακοίνωση: Κάλυψη Ρομποτικών Επεμβάσεων από Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες

Η πανδημία COVID-19 βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη και όλη η ιατρική κοινότητα έχει επικεντρώσει τις δυνάμεις και τις προσπάθειες της στην αποτελεσματική διαχείριση του πρωτοφανούς αυτού προβλήματος, ωστόσο, η ανθρωπότητα δεν ταλαιπωρείται μόνο από αυτό το πρόβλημα υγείας..! Σοβαρά και δύσκολα χειρουργικά προβλήματα προϋπήρχαν της πανδημίας ή εμφανίστηκαν κατά τη διάρκειά της. Ογκολογικά περιστατικά και όχι μόνο, απαιτούν την άμεση, ασφαλή και βέλτιστη χειρουργική αντιμετώπιση.

Το χειρουργικό ρομπότ, στα χέρια του εξειδικευμένου χειρουργού, χωρίς αμφιβολία πλέον, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο με πολλαπλά οφέλη για αυτούς τους ασθενείς.

Το ρομποτικό σύστημα Da Vinci, όπως κάθε επαναστατική και καινοτόμος ανακάλυψη, πέρασε από πολλά στάδια αμφισβήτησης και προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Παρά την αρχική επιφυλακτικότητα ωστόσο, η χρησιμότητα του και ενδεχομένως και η υπεροχή, του ιδιαίτερα σε δύσκολα περιστατικά, γίνεται πλέον αποδεκτή από όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

Δύο από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα ανακοίνωσαν την απόφαση τους να καλύπτουν το κόστος συγκεκριμένων ρομποτικών χειρουργικών επεμβάσεων, γεγονός που ανοίγει πλέον τον δρόμο για την είσοδο της ρομποτικής χειρουργικής στην καθημερινή πρακτική.!


Προχωρούμε ένα βήμα μπροστά. Το χειρουργικό ρομπότ δίνει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους ασθενείς με δύσκολα χειρουργικά προβλήματα, να έχουν πρόσβαση σε ελάχιστα επεμβατικά χειρουργεία.

Η ρομποτική χειρουργική αποτελεί το παρόν και το μέλλον της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής. Ακολουθώντας το όραμα και τις επιταγές της σύγχρονης ιατρικής, η ομάδα μας είναι έτοιμη να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε ογκολογικούς και όχι μόνο ασθενείς.

 

Dr. Ελένη Καραφώκα-Μαύρου, Γενικός Χειρουργός - Διευθύντρια Β' Κλινικής Ρομποτικής Χειρουργικής & Χειρουργικής Ογκολογίας "Metropolitan General" στο Χολαργό και επιστημονικός συνεργάτης του Δικταίον Ιατρικού Κέντρου Λευκωσίας

Εξειδικεύεται σε θέματα ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (στομάχι, παχύ έντερο, πάγκρεας, λεπτό έντερο, αιμορροΐδες, οισοφάγο) & ΚΗΛΗΣ  καθώς και σε θέματα ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ σε Ελλάδα & Κύπρο.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Από Ελλάδα

☎️ 6932582182 - Ελλάδα (Προσωπικό τηλέφωνο)
☎️ 211 9904340 (9:00 – 17:00) - METROPOLITAN GENERAL στο Χολαργό

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από Κύπρο

☎️ 99400409 (Προσωπικό τηλέφωνο)
☎️ 22325252 - Τηλέφωνο Δικταίον Ιατρικό Κέντρο Λευκωσίας 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

❝Εάν έχετε ένα σοβαρό ή περίπλοκο χειρουργικό πρόβλημα και εκεί που μένετε δεν έχετε πρόσβαση σε χειρουργό που να μπορεί να το αντιμετωπίσει, ή εάν χρειάζεστε μία δεύτερη γνώμη, στην κατηγορία ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ αυτό θα βρείτε οδηγίες πως να επικοινωνήσετε μαζί μου.❞ 

Για Ραντεβού εξ αποστάσεως με τη χειρουργό, δείτε τη διαδικασία ΕΔΩ